Webshop SEO kampány

1-10%-os cél teljesítés : A 100 feliratkozóból csak 1-10 fő rendeli meg a terméked, kér majd árajánlatot, vagy találkozik az értékesítőddel és szerződik. Webáruházak és a webshop seo kampány esetében is az 1%-os értékesítési konverzió az átlagos, de vannak amerikai webáruházak, akik elértek már 39%-os értékesítést is.
Melyik a megfelelő hírlevél szoftver?
Szerencsés helyzetben vagy, mert a kicsi piac ellenére több hírlevél rendszerünk van mint gondolnád. A következőkben segítek neked kiválasztani a megfelelőt.

Webgalamb : A webgalamb egy letölthető a weboldalad alá installálható szoftver. Több csoportot tudsz létrehozni, tudja az automata követő emaileket és van benne statisztika is. Ez utóbbi nem a legpontosabb, melynek az oka az, hogy saját szerveren üzemeltetjük. A saját szerver miatt felléphet több probléma is, de ezeket egy hozzáértő szakember eltudja hárítani.
Marketingszoftverek : Az első webes hírlevél rendszer melyben marketinges automatizációkat is beállíthatunk. A hátránya az ára ezért induló cégeknek nem kifizetődő. A nagyobb cégeknek szép profitot termelhet.

HSZPRO : Webes hírlevél rendszer kedvezőbb havidíjjal, mint az előző rendszer.
Mailchimp : Angol nyelvű rendszer, amelyben minden benne van, amire egy email marketingesnek szüksége van. A Mailchimp szolgáltatja a legpontosabb statisztikát! A magyar szoftverekkel szemben mindent mér és még az olvasókat is minősíti. Így küldhetünk később emailt csak a legjobb olvasóinknak. A legnagyobb erénye az, hogy 2000 feliratkozóig ingyenes a használata. A fizetős rendszerben viszont kapunk egy halom olyan funkciót, amellyel még profibb hírlevél stratégiát dolgozhatunk ki.

Emailvision : Angol nyelvű és kizárólag a nagy halaknak készített email szoftver. Magas költség a bevezetése, de a piac jelenleg egyik legjobb rendszerét kapjuk cserébe. Angliában például utazási irodák is használják, ahol több százezres email listákat kell kezelni és mérni. Az általam valaha látott legprofibb rendszer az Emailvision.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!